VP IT Technology [Denmark]


 
Område: Ledelse
Lokation: Københavns Lufthavn
Jobtype: Fuldtid
Opslagsdato: 24. aug. 2023

Om VP/IT Technology

I rollen som ”kaptajn” for et fly med ca. 140 IT-passagerer ombord, sætter du retning for et af landets mest komplekse og nuancerede teknologiske roadmaps i Københavns Lufthavne(CPH & Roskilde RKE)).


IT Technology har været på en spændende vækstrejse, og selv om vi næsten har nået flyvehøjden, er der stadig flere passagerer på vej og ny teknologi, der skal understøtte vores vision om en datadrevet lufthavn.


Vi er ansvarlige for lufthavnenes mere end 600 IT-systemer og infrastrukturen dertil. Det inkluderer også de systemer og udstyr som er flykritiske og dermed stærkt regulerede.

Rollen breder sig over langt mere end intern IT. Du sikrer en unik kundeoplevelse på tværs af interne interessenter, flyselskaber, butikker, partnere og leverandører.


At være sammen om at skabe fremtidens lufthavne, er ikke bare et job. Det er også en følelse af stolthed, der kommer med det ansvar, du har over for kolleger, rejsende og samfund. Og en puls du især mærker fra hele Danmarks lufthavn, som aldrig står stille - med international atmosfære og forventningsfuld glæde.


Københavns Lufthavne er som arbejdsplads med garanti ’one of a kind’ – et lille samfund, hvor alle dine kolleger, sammen med de øvrige lufthavnskolleger, er en del af en stor mekanik.


Om at være VP/IT Technology | Drift - Strategi - Udvikling

Som VP/IT Technology driver du vores IT og teknologi og sikrer udvikling og drift af systemer og platforme, hvoraf flere er stærkt forretningskritiske. Med reference til vores COO & CIO, Christian Poulsen, og som en del af hans ledergruppe, er du en nøglespiller i at sikre drift og udvikling af den samlede lufthavn(e). Innovation og implementering af den rette teknologi står højt på dagsordenen. Du er med til at skabe fremtidens digitale og data-drevne lufthavn(e) med alt hvad dette indebærer.


Sammen med dit eget lederteam bestående af fem dygtige ledere og en lang række strategiske leverandører og partnere, sikrer du strategiske tiltag og prioriteringer, der matcher forretningens agenda.


Dine ansvarsområder

Dit vigtigste mål er at sikre en stabil IT-drift på tværs af alle teknologiområder. IT Technology er de pæle, hvor standarderne, systemerne og stabiliteten hviler på. Du bliver ansvarlig for drift og vedligeholdelse af alle systemer samt også en lang række transformationsprojekter og forretningsunderstøttende aktiviteter.


En af de tætteste stakeholders internt er koncernfunktionen “Data, Process & Digital transformation”, hvor vi har lagt ansvaret for at afsøge og drive procesudvikling gennem anvendelse af data, digitale muligheder og optimering i et tæt samarbejde med hele organisationen.


Udvikling af alle dele af fremtidens lufthavne herunder nye platforme, applikationer, og digitalisering sker i tæt samarbejde mellem IT og forretningen. Du er med til at sikre de tætte relationer med alle dele af forretningen og ser det som en stor prioritet, netop at få udviklet et tæt samarbejde med “Data, Process & Digital transformation”.


Ansvarsområderne i IT Technology, direkte og indirekte gennem partnere, inkluderer


  • Technology (dvs. Core Infrastructure, Digital Workplace og Network)
  • Cyber & Information Security (dvs. IAM, Security Operations, Advisory og Compliance),
  • Service Management (dvs.IT Customer Service, Vendor & License Management samt ITSM)
  • Digital Projects (dvs interne og eksterne projektledere)
  • To applikationsområder, som hver indeholder en række porteføljer
    • Airport Technology (dvs. Flight Traffic, Baggage, Security, Robots & New Technology mm.)
    • Commercial & Enterprise Applications (dvs. Finance, HR, Legal, Commercial and Customer & Passenger Journey mm.)
    • og alt kører 24/7.

Som VP/IT Technology opererer du primært på et strategisk ledelsesniveau, og dine overordnede ansvarsområder er bl.a. at


  • være sparringspartner til CPH’s lederteam og forretningsområder og sikre leverancer til understøttelse af strategi og drift sammen med vores partnere
  • levere såvel internt som eksternt i CPH’s strategiske samarbejde med Netcompany i Smarter Airports A/S
  • udvikle og standardisere IT-systemlandskabet og -installationerne mhp. at sikre optimeret, stabil og agil 7/24/365 drift (Bi-mode), vedligehold og leverancer
  • bidrage med IT-arkitektonisk overblik og sikre at prioriteringer og udvikling er afstemt med lufthavnens overordnede forretningsstrategi samt regulatoriske lovkrav
  • sikre forankring af asset management og klare planer for teknologiernes life-cycle i relation til vedligehold og investeringer
  • løbende vedligeholde et servicekatalog for IT services med definerede SLA’er for at understøtte optimale processer for lufthavnens kunder og partnere.
  • vise stærkt lederskab i relation til retning, strategi, prioriteringer, forhandling med leverandører, udvikling af medarbejdere og kompetencer samt motivere og sikre stærk tilknytning til organisationen.
  • overholde OPEX og CAPEX budgetmål der samlet årligt let overstiger 300 MDKK.
  • bidrage til, at Københavns Lufthavn ses i relevante medier som en arbejdsplads, hvor IT agendaen er på dagsordenen og sikre, vi løfter os på ranglisten af attraktive IT arbejdspladser.
  • du arbejder på tværs med alle funktioner i CPH, og har også tæt kontakt til leverandører, myndigheder og partnerne i lufthavnen.

Følgende projekter og aktiviteter er et uddrag af de mange tiltag som er i gang, som du tager ansvar for lykkes


  • fortsat transformation af IT organisationen med fokus på effektiv operations model, fastholdelse af medarbejdere og implementering af lovkrav herunder GDPR/NIS2/ANS
  • fortsat overlevering af IT services fra forretningen til IT, sikre governance og ensartethed på +600 applikationer gennem konsolidering for at sikre fortsat stabil drift og korrekt life cycle management
  • sikre Bagage IT systemer & Security IT systemer samt infrastruktur overdragelse og compliance løft.
  • sikre ITs mange leverancer i CPHs største terminaludvidelse T3-Airside
  • du skal selv trænes til formelle aeronautiske roller som Nominated Postholder ADR Cyber Security og ANS Technical Service Manager. Endvidere skal du aligne og forankre disse roller med Operationel Manager og Maintenance Manager
  • færdiggøre reviderede Capex/Opex budgetter og processer i tæt samarbejde med CPH’s investerings-portefølge ansvarlige
  • operationalisering af droner/robotter som services i lufthavnen...

...og meget mere


Om hvordan du lykkes i jobbet | Inspiration - Følgeskab - Stabilitet

Du lykkes i jobbet på den korte bane, når hovedoverskriften på din ledelsesfilosofi er at være en inspirerende leder, der skaber følgeskab og begejstring. Derudover vil du helt sikkert med din store IT faglighed skabe inspiration på tværs af din ledergruppe, men også til resten af IT´s passionerede og dygtige medarbejdere.

På den længere bane lykkes du når, du sikrer fundamentet er stærkt og stabilt, så du sammen med dine kollegaer på tværs i forretningen, kan fokusere på at udvikle en stærk datadrevet lufthavn og måske endda eksportere denne viden til andre lufthavne.

Du kommer med relevant kandidatuddannelse inden for IT, god erfaring i ledelse af ledere, ansættelser og ansvar i store og komplekse virksomheder, med et meget stort nuanceret og gerne reguleret IT landskab.


I samarbejde med dit lederteam modner og moderniserer I lufthavnenes IT-landskab. Du sikrer samtidig det hele hænger sammen således, at alle brugere af CPH & RKE, oplever en tryg, sikker og gnidningsfri oplevelse/rejse.


Om dit lederteam | Opbakning - Samarbejde - Kollegaskab

Lederteamet består af 5 erfarne Directors, som udgør en dynamisk gruppe, hvor der er let til grin, men samtidig stærkt fokus på lufthavnen(e) og driften.

Teamet er en blanding af mennesker, som både har været ansat i mange år – og få år. Du møder kolleger, som er nybagte fædre, kolleger med teenagere eller som har voksne børn.

Lederteamet har en god, åben og løsningsorienteret dialog baseret på en høj grad af intern tillid og villighed til at levere bedst mulige løsning for CPH & RKE.


En vigtig fællesopgave for ledergruppen er hyppig dialog. Vi har mange applikationer, som der kontinuerligt arbejdes med at lægge roadmap for, hvilket koordineres på tværs af gruppen.


Om Christian, din nye leder | Fremdrift - Digitalisering - Empati

Jeg værdsætter sparring og forskellige synspunkter, hvor vi sammen kan være med til at udvikle CPH.

Samarbejdet sætter jeg stor pris på, hvor en åben dialog om værdien for CPH altid er i fokus. Empati kombineret med et stærkt drive for at opnå resultater og fremskridt, er vigtige elementer i vores relation.


Stabilitet, effektivitet, digitalisering og automatisering er essentielle omdrejningspunkter i strategi og eksekvering, der optimalt varetages i tæt og involverede samarbejde med forretningen og hvor du selv i høj grad priser “frihed under ansvar”, men godt kan lide sparring og involvering på din egen foranledning.


Jeg skaber følgeskab ved at være åben, transparent og uddelegerende i mit lederskab. Det er vigtigt for mig, at man er motiveret af at lykkes sammen som team.



Om os | Hvad tilbyder vi
I CPH er du en del af en helt særlig atmosfære og et samfund, hvor vi hver dag arbejder engageret for, at vores passagerer får den bedste rejseoplevelse.

Udover frokostbuffet og pension tilbyder vi:

  • Fri parkering, cykelservice (i arbejdstiden), bilrengøring og gode rabataftaler
  • Fysioterapi og træningslokale, yoga, rådgivning fra træner mv. – hvis du har interesse
  • Sundhedssikring – børn er dækket automatisk
  • Bonus
  • Bilordning

Om ansøgningen | Stig ombord på dit nye job

Vi ser frem til at læse din ansøgning, så send den gerne snarest muligt og senest d. 12. september, da vi løbende inviterer til samtaler.

Vi modtager desværre ikke ansøgninger per e-mail.


Har du spørgsmål til jobbet inden da, kan du sende en mail til Head of Recruitment, Camilla Gulløv på camilla.gulloev@cph.dk.


Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive politigodkendt samt godkendt ved udvidet sikkerhedstjek, ligesom du skal kunne opretholde begge dele gennem hele din ansættelse.

Kørekort og ren straffeattest er ligeledes forudsætninger i stillingen.


VP IT Technology

Område: Ledelse
Lokation: Københavns Lufthavn
Jobtype: Fuldtid
Ansøgningsfrist: 12/09/2023

Vi skaber rammerne, så du kan lykkes.

CPH ejer, driver og udvikler Roskilde Lufthavn og Københavns Lufthavn. CPH er som arbejdsplads med garanti ’one of a kind’ – et lille samfund, som skaber fremtidens lufthavn.

“Let´s travel together to at better tomorrow.” Sådan lyder vores purpose - ordene, der guider os gennem arbejdsdagen. Det er dét, der driver os til at gøre en indsats for at skabe en fantastisk lufthavn.

Vi har også udvalgt fem strategiske indsatsområder, der skal føre os frem til ”a better tomorrow”. Vi vil:

  • Udvide vores positive rolle i samfundet og bidrage til bæredygtige rejser
  • Løfte passagerrejsen og retail-oplevelsen til et nyt niveau
  • Skabe en digital og datadrevet lufthavn
  • Bygge CPH til den næste generation
  • Udvikle fremtidens job og organisation

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال