Matkustamohenkilökunnan jäsen [Finland]


 

$ads={1}

Cabin Crew Services on yksi Airpron neljästä liiketoiminnasta. Olemme aloittaneet talvikauden suunnittelun ja etsimme asiakaspalvelun ammattilaisia asiakaslentoyhtiömme Sunclass Airlinesin lennoille. Tarjoamme mielenkiintoisen ja hektisen työn taivaalla, osana Helsingin matkustamomiehistön tiimiä, määräaikaisessa ja kokoaikaisessa työsuhteessa talvikaudella 2023-2024.

Matkustamohenkilökunnan jäsenenä vastaat lentoturvallisuudesta ja matkustajien viihtyvyydestä kansainvälisillä lomalennoilla. Lomalennot Suomesta suuntautuvat pääsääntöisesti Madeiralle ja Kanarian saarille.

Olet osa Airpron ainutlaatuista palveluketjua ja pyrit tarjoamaan matkustajille hyvän asiakaspalvelukokemuksen. Halu auttaa näkyy työskentelyotteessasi ja olet tiimipelaaja. Lämmin ja ystävällinen tapa kohdata niin asiakkaat kuin kollegasi on sinulle sydämenasia, ja tämä vaatiikin sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työskentely matkustamomiehistön jäsenenä vaatii kykyä omaksua ja noudattaa annettuja ohjeita erilaisissa tilanteissa, jolloin myös paineensietokyky on tärkeää.

Koska roolisi lentoturvallisuuden varmistamiseksi on merkittävä, vaadimme sinulta nuhteetonta taustaa. Tämän vuoksi tehtävään valituille tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys sekä Suomessa että lentoyhtiön kotimaassa Tanskassa ja sinun tulee pystyä tätä varten aukottomasti todentamaan viimeisen 5 vuoden historiasi. Osana lentotyöhön liittyvää terveystarkastusta on huumetestaus.

Työn tekeminen vaatii sinulta joustavaa elämäntilannetta, jotta pystyt työskentelemään kaikkina vuorokauden aikoina viikonpäivästä riippumatta. Työmatkojen kesto talvikaudella on arviolta noin 2-6 päivää. Aiempi kokemus lentotyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Lisäksi edellytämme:

  • ilmailulääketieteellisestä tutkimuksesta läpi pääseminen vaatii hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa
  • vähintään 162 cm pituutta
  • täysi-ikäisyyttä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muiden skandinaavisten kielten osaaminen katsotaan eduksi
  • työkokemusta asiakaspalvelusta sekä vähintään hyväksyttyä suoritusta toisen asteen koulutuksesta
  • voimassa olevaa passia (voimassa olo vähintään 09/24 asti), tai valmius hakea passia valintaprosessin aikana

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä, haastavissa olosuhteissa ja tilanteissa. Saat monipuolisen kuvan charter lentomatkailusta. Arvioitu koulutuksen toteutus ajankohta on 25.9-31.10. Koulutusajalta maksamme työehtosopimuksen mukaista palkkaa osallistumispäivien osalta. Kurssin hyväksytty suoritus edellyttää osallistumista jokaisena kurssipäivänä. Yksi kurssin vaatimuksista on hyvä uimataito (väh. 200 m), joka tullaan testaamaan kurssin aikana.

Lentotyöhön työllistymisen edellytys on hyväksytty suoritus kurssilta sekä ilmailulääketieteellisestä tutkimuksesta, josta voit lukea lisää https://www.traficom.fi/fi/liikenne/ilmailu/ilmailulaakarintarkastukset. Työt alkavat välittömästi hyväksytyn kurssisuorituksen jälkeen. Kurssi järjestetään Helsinki-Vantaan lentoaseman lähettyvillä lähiopetuksena.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si englanniksi viimeistään 30.7.2023. Huomioithan, että hakemukset käsitellään yhteistyössä lentoyhtiön kanssa. Mikäli sinulla on jo voimassa oleva lentotyön lääketieteellinen kelpoisuustodistus (ns. medikaali), koulutus lentotyöhön (EASA Cabin Crew attestation) sekä vähintään syksyyn 2024 voimassa oleva passi, ystävällisesti liitä ne mukaan hakemukseesi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää työhön liittyen, laita meille sähköpostia [email protected]

Ilmoitamme haastatteluun valituille arviolta viikkoon 32 mennessä. Haastattelut etenevät kahdessa vaiheessa: ryhmähaastattelut pidetään viikoilla 32-34 ja yksilöhaastattelut jatkoon valituille 6.-7.9. Airpron toimistolla.

Yhteystiedot: Tea Andergård [email protected]
Työpaikan osoite: Lentäjäntie 1, 01530 Vantaa
Palkkaus: Työehtosopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 30.07.2023 20:59
Jätä hakemus: https://finavia.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=228&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty: 17.07.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 991fd294-6c11-4c8a-9fa6-e1b98f6fadaf

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Airpro Oy
Vantaa
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.07.2023

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال