Kokki ja Keittiön vuoropäällikkö [Finland]


 

$ads={1}

Haemme nyt Kauppakeskus Sykkeen ravintolamaailman tiimiin vahvistusta!

Sykkeen ravintolamaailma on koko perheen ravintola, josta löytyvät niin Beat, Beat Café kuin myös Hesburger -ravintolat. Beatissa tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia. Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme.

Mitä näet, kun katsot omaa työelämää peilistä? Kenties monipuolisia mahdollisuuksia omannäköisen urapolun rakentamiseen, oppeja ja onnistumisia sekä tiiviin yhteisön ympärillesi, jonka kanssa sitä yhteistä arkea rakentaa?

Haemme KOKKIA ja KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen, jossa työtunnit ovat 60h/3vko tai sovittavissa elämäntilanteeseesi sopiviksi.

-Toivomme kokin tehtävään hakevalta alan koulutusta tai kokemusta lounasruoan ja a la carte - annosten valmistuksesta, sekä ruokien esivalmistelusta. Työtehtävään kuuluu buffetlounaan ja pizzojen valmistus, sekä asiahuoltoa ja varastojen hallintaa.

  • Keittiön vuoropäälliköiltä odotamme kokemusta ravintola-alan työtehtävistä. Keittiön vuoropäällikkönä ohjaat sekä autat vuorossa olevia työkavereita onnistumaan työvuorossa ja vastaat vuoron johtamisesta yhdessä muiden esihenkilöiden kanssa.

Tehtävissä oma-aloitteisuus ja rivakka työote auttavat työtehtävässä onnistumiseen - hyviä tiimityötaitoja ja positiivista asennetta unohtamatta. Joustavuus on valtti ja pystyt työskentelemään kaikissa vuoroissa, myös viikonloppuina ja juhlapyhinä.

Miksi tulisit töihin meille monien mahdollisuuksien Hämeenmaalle?

- Beatissa porukkamme meininki on iloista ja välitöntä - se saa tarttua ja tuo ripauksen hauskuutta myös asiakkaiden arkeen.

  • Olemme vastuullinen ja uudistuva työnantaja. Meillä jokainen on oman tarinansa päähenkilö. Arvostamme sinua yksilönä ja työryhmät toimivat yhteisten tavoitteiden eteen tiiminä.

- Tarjoamme S-ryhmän ja Hämeenmaan henkilöstöedut. Hämeenmaan työntekijänä olet oikeutettu saamaan alennusta S-ryhmän ravintoloista ja ABC:ltä -25% loppusummasta, S-ryhmän myymälöistä jopa -15%, autopesuista -50%, Prisman käyttötavaroista -15% ja PALJON muuta!

Hämeenmaalta saat myös mm. maksuttomat ja kattavat työterveyspalvelut, liikuntaan ja hyvinvointiin ePassi-edun, sekä työjalkine-edun vuosittain!

Oletko sinä se, ketä etsimme? Haluatko tulla kirjoittamaan omaa työelämän tarinaasi kanssamme?

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Haku päättyy 31.8.2023 tai sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jos sinulle heräsi kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä ravintolapäällikkö Maria Välimäkeen

041 730 5980

Yhteystiedot: Jos sinulle heräsi kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä ravintolapäällikkö Maria Välimäkeen

041 730 5980
Työpaikan osoite: PL 41, 15140 Lahti
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 31.08.2023 20:59
Jätä hakemus: https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/PRISMA-...
Ilmoitus jätetty: 15.08.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: b8c50654-b56c-4f7b-9020-0282972eee6a

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Osuuskauppa Hämeenmaa
Lahti
Päijät-Häme
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 15.08.2023

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال