Sairaanhoitaja Sydänasema [Finland]


 

Haemme työkaveria iloiseen joukkoomme! Jorvin sairaalan Sydänasemalla on tarjolla yksi vakituinen toimi iloiselle ja aktiiviselle sairaanhoitajalle.

Tehtävä alkaa 4.9.2023/ sopimuksen mukaan. Jorvin sairaalan Sydänaseman toiminta on laajenemassa 2023 aikana, jolloin saamme käyttöömme toisen toimenpidesalin. Valittu sairaanhoitaja voi aloittaa perehdytyksen ja työskentelyn Sydänaseman muista toimipisteistä ja siirtyä Jorviin sopimuksen mukaisesti.

Mitä teemme?

$ads={1}

Olemme kardiologinen toimenpideyksikkö, jossa tehdään invasiivisia sydäntutkimuksia ja toimenpiteitä, esimerkiksi sepelvaltimoiden varjoainekuvauksia ja tahdistimien ensiasennuksia. Sydänasemalla on toimipisteen kolmessa eri sairaalassa: Jorvissa, Meilahdessa ja Peijaksessa ja yksikössä on käytössä päivittäisen resurssoinnin malli.

Mitä sinulle on tarjolla?

Sydänasemalla sairaanhoitajan työhön kuuluu toimenpidesaleissa potilaan voinnin seuranta, neste- ja lääkehoito ja lääkärin avustaminen toimenpiteessä. Lisäksi sairaanhoitaja työskentelee vuorollaan yksikön tarkkailussa, jossa hän vastaa työparinsa kanssa potilaiden toimenpidevalmisteluista ja jälkiseurannasta.

Työ on A-sädetyötä. Tämä tarkoittaa, että toimenpidesaleissa työskennellään henkilökohtaiset sädesuojat päällä koko työpäivän ajan.

Millaista työtä teemme?

Työ on nopeasti muuttuvaa ja tilanteet yksikössä vaihtelevat paljon ja nopeasti. Sairaanhoitajan on tärkeää osata reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Kehitämme työtä Lean menetelmien avulla ja kaikki työyhteisössämme osallistuvat työn kehittämiseen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, johon myöhemmin liittyy varallaolopäivystystä.

Arvostamme osaamista tai kokemusta:

  • Kardiologisten potilaiden hoitamisesta
  • Kriittisesti sairastuneiden potilaiden hoitamisesta
  • Työkokemusta leikkaussalista, sydänasemalta tai muusta toimenpideyksiköstä

Olethan

  • hyvä tiimipelaaja: tulet erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja työskentely sekä kommunikointi haasteellisissa tilanteissa onnistuu sujuvasti. Arvostat työkavereitasi ja sitoudut yhteisesti sovittuihin toimintatapoihin.
  • organisointikykyinen: pystyt suunnittelemaan omaa ja tiimisi työtä

- joustava: pystyt siirtymään sujuvasti työtehtävästä toiseen kesken päivän ja tarvittaessa palaamaan edelliseen, tarvittaessa työskentely sydänaseman muissa yksiköissä (Peijas ja Meilahti) onnistuu. Sydän- ja keuhkokeskuksessa työskentelemme tarvittaessa myös muissa yksiköissä oman osaamisen mukaan.

  • positiivisesti muutoksiin suhtautuva: uudistamme toimintaamme jatkuvasti ja muutoksia työhön tulee. Kokeilet mielellään uusia työtapoja, joita yhdessä päätetään kokeilla. Annat rakentavaa palautetta ja tavoitteesi on tehdä jokaisesta työpäivästä edellistä parempi
  • innokas kehittämään: maailmalta rantautuu meille paljon uutta ja haluamme olla kehityksen huipulla. Toivomme, että olet mukana kehityksen aallonharjalla.

Tehtäväkohtainen palkka on 2801,42–3095,33 €/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

osastonhoitaja Tiina Suominen, p. 050 427 1076

ylihoitaja Anniina Ranta, p. 050 513 0950


HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال