Inhouse Sales Supervisor [Sweden]


 

Vi söker en strukturerad och inspirerande Inhousesales Supervisor

Scandic Group & Meeting är Scandics Inhousesales avdelning där vi hanterar mötes- och eventaffären, sport och leisure grupper samt kongresser för samtliga Scandichotell i Sverige.

$ads={1}

Med hög energi, bra samarbete och en riktig ”nu kör vi” anda så arbetar vi för att erbjuda en bekymmersfri kundresa i världsklass och leverera bästa möjliga service till våra kunder.

Nu söker vi en supervisor till Team SydVäst, som hanterar mötes- och eventaffärerna för 25 hotell i Sverige. Vi hanterar affären från förfrågan och tills dess att den är bekräftad för att sen lämna över kunden till våra kollegor på hotellen för detaljplanering. Vi är i nuläget ca 18 personer i teamet.

Som supervisor på Scandic Group & Meeting driver du, tillsammans med dina supervisorkollegor och Inhousesales Manager, den dagliga driften.

Du följer upp så att vi arbetar enligt satta riktlinjer och way of working samt coachar, feedbackar och hjälper våra Inhousesales Agents där det behövs.

Utöver ditt arbete som supervisor kommer du kunna äga och hantera egna affärer och kunder.

Som person är du strukturerad, bra på att kommunicera och inspirera andra. Du behöver kunna leda både ditt eget och teamets arbete samt ha ett öga för detaljer. Du är lyhörd och har ett positivt bemötande gentemot dina kollegor och kunder samt har lätt för att samarbeta både inom ditt team och med viktiga support funktioner. Du drivs av försäljning, är kreativ och noggrann i ditt arbete. Vi vill att du är modig, flexibel, tar initiativ samt vågar komma med nya förslag och idéer.

Du ansvarar för att din prestation medverkar till att teamet når sina mål och att kunderna upplever fantastisk service. Du blir en stor del i att både driva försäljningen och Scandic Group & Meeting framåt.

Är detta du?

Välkommen med din ansökan!


Det här är en tillsvidareanställning på heltid.


Vi har riktigt bra förmåner

    Rabatt när du äter, dricker och övernattar hos oss

    Family & Friends rabatt för din familj och vänner

    Rabatt hos våra partnerföretag

    Pension & försäkringar enligt kollektivavtal

    Friskvårdsbidrag

    Utbildning och utveckling via interna plattformar


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD



...uppmuntrar alla att göra skillnad för miljön och att det var en av våra kollegor inom housekeeping som kom på idén om ”häng-upp-handduken”.
...i Sverige blivit rankad som besöksnäringens mest attraktiva arbetsgivare två år i rad, i Visitas årliga undersökning.
... bara serverar kaffe som är ekologiskt och Fairtrade eller UTZ-certifierat.
...tack vare vårt stora miljöengagemang, blivit rankad som branschens mest hållbara arbetsgivare elva år i rad, av Sustainable Brand Index.
...under 2014 inledde ett samarbete med organisationen Real Stars, centrerat kring ”Fair Sex”, dvs. arbete mot människo- och sexhandel.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال